Eliberati-va de lucrurile care blocheaza iubirea !

” Un client suna la Compania De Software  HEART Company, pentru a se interesa de cel mai recent program al lor, IUBIRE 4.0.

-Ma puteti ajuta, intreaba el ? vedeti, IUBIRE este nou pentru mine si nu prea il inteleg.

-Desigur, a raspuns reprezentantul de service.Primul lucru pentru a intelege este ca IUBIRE este ceva unic si ca nu exista nimic asemanator in lume.Opereaza linistit in fundal, ajutand ca totul sa mearga lin.

Nu vei vedea IUBIRE pe monitorul tau, dar ii vei observa efectul asupra fiecarei aplicatii pe care o ai, deoarece cu el, programele tale bune vor rula mai bine. El ajuta la netezirea bug-urilor din programele rele si poate chiar sa le stearga pe cele care sunt o pacoste.

-Suna minunat, spuse noul client .Cum il fac sa functioneze ?

-Ei bine, vestea buna este ca e relativ usor, raspunse reprezentantul service, dar IUBIRE nu isi va arata adevaratul potential decat daca folosesti fisiere precum COMPLIMENT.WAV, INCURAJARE.WAV, CUVANTAMABIL.WAV ,IERTARE.WAV, care pot preveni si rezolva acele mesaje enervante de „unable to connect”.

-Pare a fi exact ceea ce imi trebuie, raspunse clientul. Simt ca am devenit demodat stand singur in fata calculatorului , ruland iar si iar vechile programe.

Reprezentantul de service aproba:

-Acesta poate fi un pericol, dar IUBIRE scaneaza memoria dupa programe vechi , nedorite, chiar cele pe care ai incercat sa le stergi , fara succes. Desi pare ca fisiere ca URA.TIF, INVERSUNARE.EXE, EGOISM.DOC , CIUDA.EXE, nu pot fi sterse in intregime , IUBIRE le invinge si opreste comenzile lor ca sa fie executate.

Cu IUBIRE nu mai ai nevoie de INSULTA.WAV. Anumite fonturi vor deveni, de asemenea, redundante.CUVINTEURATE12, DENIGRARE10, DURITATE, chiar daca e doar 7, nu vor fi necesare pentru comunicare. Intradevar, IUBIRE va face comunicarea mai semnificativa si mai placuta.

-IUBIRE este un program pe care este nevoie sa il upgradezi?intreaba clientul.

-IUBIRE nu este static, raspunse reprezentantul de service.Este un program dinamic, care creste mereu si se upgradeaza singur. Odata ce ai instalat IUBIRE si se ruleaza, el copiaza un modul sau o bucata a sa in fiecare Hard drive,E-mail And Remote Terminal ( HEART ) cu care vine in contact.Aceste dispozitive externe ruleaza orice versiune a lui IUBIRE pe care o au. Ele returneaza un modul al versiunii lor de IUBIRE catre INIMA ta.

De aceea avem IUBIRE ca shareware. De fiecare data cand impartasesti un pic din versiunea ta, primesti putin din a altcuiva. Upgrade-urile iti vin astfel automat , iar programul continua sa creasca. INIMA ta poate invata si se poate dezvolta din ceea ce au invatat alte INIMI.

-Care este primul pas, intreaba clientul, pentru a ma asigura ca este instalat si ruleaza cum trebuie?

-Intai, spuse reprezentantul, e nevoie sa te asiguri ca INIMA ta este deschisa.Apoi e nevoie sa fii dispus sa deschizi COMUNICARE.DOC, pentru ca IUBIRE nu poate functiona fara COMUNICARE.

In al doilea rand, exista unele programe cu care IUBIRE este incompatibil,ca DURERETRECUTA, EXE, RANCHIUNA.EXE, RESENTIMENT.DOC, NEINCREDERE.EXE, asa ca, apeland la IERTARE.EXE va fi de ajutor . Desi ele pot ramane in memorie , nu vor mai fi distrugatoare.

-Multumesc, spuse clientul fericit, increzator acum ca poate instala si rula IUBIRE in INIMA.

-Tine minte, spuse reprezentantul de service, ca si cum i-ar fi citit gandurile, este nevoie sa te conectezi la alte INIMI pentru a-ti obtine upgrade-urile si a mentine IUBIRE la un nivel de functionare corespunzator. In plus, INIMA de la care lucrezi trebuie sa fie ingrijita cum se cuvine. Trebuie sa IUBESTI INIMA ta inainte ca ea  sa poata IUBI altele.

-Cum pot face asta? intreba clientul.

-Intai, gaseste directorul numit AUTOACCEPTARE, raspunse reprezentantul. Da click pe fisierele numite AUTOIERTARE.DOC ,STIMADESINE.TXT, INTELEGEVALOARE.TXT , BUNATATE.DOC. Apoi copiaza-le in directorul INIMA-MEA. In final, trebuie sa gasesti si sa stergi AUTOCRITICA.EXE din toare directoarele. Pe acesta nu mai vrei sa-l vezi nicioadata.

-Hei ! striga clientul. Uita-te aici ! INIMA MEA  se umple cu niste fisiere minunate .ZAMBESTE.JPG,deja ruleaza. In timp ce ma uit, pot simti CALDURA.JPG, LINISTE.EXE , MULTUMIRE.TIF cum sunt copiate in INIMA MEA. Ma simt minunat !

-Bravo , spuse reprezentantul de service. Acum ai IUBIRE instalata si ruleaza. Dar este un ultim lucru pe care sa-l tii minte.IUBIRE este freeware si functioneaza eficient numai cand este share-uit.Asigura-te ca le dai, pe el si diferitele lui module ,fiecaruia care contacteaza INIMa ta , deoarece in schimb ei iti vor returna niste module cu adevarat frumoase .Imagineaza-ti doar fiecare INIMA din lume ruland IUBIRE.

-Multumesc, raspunse clientul, nerabdator sa intre in program si sa descopere mai mult despre IUBIRE. ”

Despre povesti:

Lasati Iubirea sa va inunde Inima !